23.02.03
JUANITA JUAREZ  I'm in / Seen it All (ST12004)

  Juanita Juarez aka Lukáš Turza,  slaví úspěch na britských ostrovech. Podle prestižního magazínu MUZIK, získal v recenzích na nové jungleové desky čtyři hvězdičky z pěti! :

  "Kdo by tušil, že další vlna brazilského drumnbassu přijde právě z Prahy? "I'm in“ je docela příjemnej kousek, který připomíná zvuk značky Hospital, ale je to právě skladba "Seen it All", která  se zablýskne jako slunce nad Sao Paulem.
Jako DJ Patife křížený s Roni Sizem, techno zvuky a beaty doplněné okouzlujícím třepotavým zvukem kláves. Krása "

MUZIK 03/2003

  Čtvrtý release na Stoice obstaral mladý producent z Prahy JUANITA JUAREZ. Po úspěchu singlu Clouseau, vybaveného Touchwoodovým remixem, který na jaře vyšel na East Authentic 160+, tentokrát Lukáš servíruje dva tracky v odlehčeném stylu revokující babí léto.

  Na I'm in groovy rytmika pracuje ruku v ruce s pozitivní atmosférou, příznačnou pro značnou část Juanitovy poslední tvorby. Charakter skladby míří ke vkusu těch djs, kteří si oblíbili desky s funky příchutí tak typickou třeba pro "misticální" partu. Seen it All naznačuje d'n'b jemnůstku - otevírá se decentně s pianem a naznačeným vokálem, ale basa má nakonec poslední slovo. Oba tracky smíchal Matucha (pátrejte po aktuálně "polytém", "čajovém" specialistovi ... ok, ještě jedna nápověda: Inellygent recs IYRCD011). Toto je poslední "varování" před debutovým albem, které Juanita Juarez chystá jako quazizdravici pro jaro 2003.
 

QDR / Stoika - info/kontakt:
mail: info@quazidelict.cz
web: www.quazidelict.cz

Distribuce:
web: www.vinyl.cz
tel: +420-777-184 695 (777-1-VINYL)