Roxy Promotion uvádí
21.02.03
MEGA club techno #18

Special guest C1 (in-tec UK)
SIDECAR (roxy praha), NIKA77 (techno.cz), MILKY (lighthouse)

Pátek 28_02_2003 @ roxy

  Únorová MEGA bude hostit další významnou osobu současné techno scény: DJ C1, velký oblíbenec a chráněnec svého slavnějšího labelového kolegy Carla Coxe připraví pražskou půdu pro maestra Coxe, který se v Praze předvede v průběhu března v poněkud neklubovější atmosféře. Domácí podporu zajistí residentní dj Sidecar, úchvatná Nika77 a dj Milky. V chilloutu zabrázdí jako obvykle do vod downtempa dvojice Tall a Hoffee. K technu patří samozřejmě bohatý světelný park a laser a VJ projekce od Phase. Mediálním partnerem nocí MEGA club techno je server techno.cz

  Okouzlen začátkem osmdesátých let, rozšířil C1 svoje hudební horizonty hudbou Gilberto Gila, Milese Davise, Ennia Morriconeho, Run DMC, Stevie Wondera a Cabaret Voltaire. Současně s tím se legendární čtvrteční rezidentní noc v klubu The camden palace stala pevnou položkou v jeho diáři a příležitostí k poslechu mnoha elementů taneční hudby slévajících se do kolosu zvaného acid house. Jeho první úspěchy přišli začátkem 90. let, když se systematickým hraním propracoval až na akce, kde dostal příležitost zahrát si s pionýry scény Trevorem Fungem a Colinem Huddem. 
Dodnes si zahrál na nejlepších festivalech a ve vyhlášených klubech jakými bezpochyby  jsou Impulz a Concept v Holandsku, Timewarp a Kraftwerk v Německu, Twilo v New Yorku. Aurora v Řecku nebo Pacha na Ibize.
Jeho okouzlující schopnost spojit house, techno, latino, disko a mnoho dalších stylů, ho  odlišuje a staví jeho Djské schopnosti na takřka spirituální úroveň. Jeho mixované CD "Shifting gears", které vyšlo na In-tec records ho označilo nálepkou "opravdu originální DJ, schopný spojit mnoho stylů do elektrizující a energické show". 
  C1 je chráněncem a velkým oblíbencem samotného Carla Coxe, který mu dává velký prostor na svém labelu In-Tec.