15.02.03
Novinky z Lighthouse.cz

  O DJské dvojici Koma&Bones, která se chystá na 22. února do Radosti FX, jsme již informovali. V brzké době přineseme s tímto projektem rozhovor a také můžeme oznámit jména domácích Djů, kteří doplní line-up. Jsou jimi moderátor rozhlasové Breakbeat Conference DJ Kaplick, třetina kultovních Tchendos DJ Ottoman, a jeden z nejprogresivnějších Djů nastupující Nu Skool vlny - Saku. 
Vstupenky:
Ticketpro:  www.ticketpro.cz,
Ticketportal: www.tickeportal.cz,
250,- Kč + poplatek 
320,- Kč + na místě

  Dva týdny po nájezdu do Radosti připravujeme Breakbeat Conference do prostoru Abaton. Tentokrát s podtitulem The Match. Line-up akce se rozrostl na dva stage. Ten čistě breakbeatový ovládne šéf značky TCR Rennie Pilgrem a sekundovat mu budou DJs Ottoman, Voita s doprovodem MC Adrenalina a Philip TBC, příslušník to Shadowbox mafie. Na druhé break-houseové scéně se utkají Lee Coombs (Finger Lickin´) s domácími Lanou, Cubikem a Dušanem Only One. 
Vstupenky:
Ticketpro:  www.ticketpro.cz,
Ticketportal: www.tickeportal.cz,
250,- Kč + poplatek 
300,- Kč + na míst

Více o Breakbeat Conference naleznete na www.lighthouse.cz

  Pokud jde o již avizovaný příjezd legendárního Carla Coxe, můžeme již oznámit místo konání akce. Stane se jím Pražský Výstavní Areál v Letňanech. Program doplní živým vystoupením projekt E.C.A. a Djskými sety Josef Sedloň, Lana a Tráva. Aktuální cena vstupenek činí v sítích Ticketpro a Ticketportál 320,- + poplatek.