13.02.03
EXPLOSION V - "girls mise"

  Agentura FREE PRODUCTION si dovoluje pozvat všechny příznivce kvalitních tanečních parties na další pokračování projektu EXPLOSION s pořadovým číslem 5. Po dlouhých jednáních se ag. FREE PRODUCTION podařilo opět proniknout do areálu Výstaviště v Českých Budějovicích a pokud nevzniknou neočekávané potíže, akce se uskuteční v některých z jeho pavilonů. 
Podtitul pátého pokračování zní - "girls mise". A to proto, že na hlavním podiu vystoupí za mixážním pultem jen a pouze ženy.
  Jako headliner této párty se jihočeskému publiku představí velmi známá německá DJ-ka a hlavně producentka Jana Clemen. Tato žena je velmi uznávaná a respektovaná nejen v Německu, ale v celé Evropě. Více informací o této velmi zajímaveé hudebnici naleznete na konci tiskové zprávy. Spolu s ní vystoupí Dj-ky, které návštěvníci tanečních parties v regionu jižních Čech příliš často neslyší. Jsou to : Nika 77, Lucca, Miss Renny a Laura Level.
Na druhém podiu, které bude jak hudebně, tak vizuálně laděno spíše do houseových poloh předvedou své umění mixů a cítění hudby tito DJs : Mild h, Fanky B, Baloo, Dave Walla a Mystic.
  Světelný a zvukový park bude, jak je již dobrým zvykem na parties EXPLOSION opět velmi kvalitní. Návštěvníci se nemusejí obávat toho, že by v sále blikalo pár světel a jeden  stroboskop. Jako perličku připravuje FREE PRODUCTION společně s mistrem světelných efektů LJ-em Tomem pro návštěvníky překvapení. Připravuje se totiž světelná stěna z několika desítek navzájem propojených stroboskopů. Tento velmi úchvatný světelný efekt nebyl v jižních Čechách nikdy představen a bude mít svou premiéru. Videoprojekce od mágů Phase Praha bude určitě též ohromující, stejně jako tomu bylo na EXPLOSION IV.
  Perfektně zásobené bary s rozumnými cenami, krásné tanečnice s jejich tanečními  kreacemi a mnoho a mnoho dalších příjemných věcí pro všechny, kteří hledají kvalitní zábavu.
  Poslední perličkou párty EXPLOSION V. - "girls mise" bude zajisté výše vstupného. Mnoho mladších návštěvníků si stěžovalo na vysoké vstupné, a tak bylo tentokrát ag. FREE PRODUCTION toto sníženo a v předprodeji bude možno zakoupit lístky za 170.- a na místě za 230.- 

JANA CLEMEN A.K.A. ABSTRACT SOUL
  Německá Djka a producentka se pohybuje na elektronické scéně již od roku 1991. Její styl projevu by se dal popsat jako "multistyl", ovlivněný chicagskou a detroitskou elektronickou scénou s prvky minimalu, funky, experimentu, breakbeatu, techna i elektra. Vynikající výběr desek a jejich interpretace ji zajistili uznání zejména v Německu. Pravidelně vystupuje například v klubech Ultraschal Mnichov, Tresor, E-Werk Berlin,Neue Heimat Stuttgart, Destillery Lipsko... Na mezinárodní scéně se uvedla i v klubech Save The Robots New York,Soundfactory Istanbul, Flex Vídeň(v Rakousku hrála i na známém Gazometru) stejně jako na mnoha parties veŠvédsku, Norsku, Slovinsku, ve Francii, Itálii a Polsku.
  Jana Clemen je vsak předevsím uznávaná producentka a majitelka známého
labelu Convex. První tracky vytvořila pod pseudonymem "Abstract Soul" na Essence Records a Planet Rhythm a na labelu Hybrid Cariho Lekebusche.
Je autorkou remixu pro Adama Beyera na albu Recoded, vytvořila tracky pro
Müller Records, Fieber, Phont a samozřejmě pro vlastní Convex, který založila
v roce1998. Zajímavou myšlenkou projektu je sdružení ženských producentek
světa. Na Convex Records se objevila jména jako Vicky Riesen (Svýcarsko),
Tina Lestate (Francie), Kym Serrano(USA), Melanie F. (Německo), Chester
Beatty (Japonsko), Djane Bux(Německo).