Roxy Promotion uvádí
13.02.03
M I X

Special guest TIMMY S. (get fucked/eukatech - UK)
Resident dj TRÁVA (lex rec.)
Support dj RESCUE (pure rhythm)

Chillout: SIGNIFICANT BROTHER

Pátek 14_02_2003 @ roxy

  Partička kolem uskupení GET FUCKED je v Čechách dobře známá právě díky svým vystoupením na residentních nocích dje Trávy. Co se týče jejich djského umu, bezesporu vyčnívá mezi ostatní právě TIMMY S, o němž se v londýnských klubech traduje, že je osobou, která rozlouskla tajenku jménem "techhouse". O této skutečnosti jsme měli možnost se přesvědčit na vlastní uši již jednou v roxy a také na party REASON, která se konala na podzim ve Veletržním Paláci za účasti Johna Digweeda, kde TIMMY S zcela solidárně odehrál set bez nároku na honorář. Hostitelem bude samozřejmě domácí ikona Dj TRÁVA, který v současné době pracuje s Timmym na společném projektu. Noc bude zahajovat Dj RESCUE z uskupení Pure Rhythm a v chilloutu nás uzemní SIGNIFICANT BROTHER se svou směsí libových CDs.

Timmy S.  (GET FUCKED, THE END, WIGGLE - UK)
  Timmy S. hraje již 8 let, a za tu dobu obdržel řadu ocenění, mezi kterými vyniká prvenství v kategorii "Best Bedroom Bedlam DJ" renomovaného časopisu Muzik Magazine. Komentář časopisu? "Za dobu existence Muzik Magazine žádný mixtape neinspiroval redakci víc než mix Timmyho S. Tato nahrávka tu s námi byla stále, byli jsme jí posedlí. Timmy S. patří rozhodně do kategorie nej Djs spolu s Laurentem Garnierem, Darrenem Emersonem a Terry Francisem".
  Timmy S. se pevně usadil na pomyslné špičce tech-house díky svému pravidelnému hraní v klubech The End a Wiggle, ale i hostování v klubu Twilo v New Yorku a svým producentským aktivitám. Citát z rozhovoru, který poskytl Mr. C nedávno časpoisu Muzik Magazine: "Timmy u nás v The Endu hrál asi 15krát. Je jedním z nejnadějnějších tech-house Djů. Tech-house je dnes poměrně širokým pojmem, ale když si poslechnete Timmyho teprve správně pochopíte, co by měl tento žánr obsahovat. Také z jeho posledních nahrávek je patrné, že se mu velmi zalíbila i producentská kariéra. Bohužel se ale chová příliš přívětivě, dokonce nám posílá pohledy k vánocům. Trocha odtažitosti by mu v tomto světě prospělo."
  Jak je patrné z citátu Mr. C, Timmyho naleznete poslední dobou velmi často ve studiu, kde spolupracuje s partičkama jako GET FUCKED a s jinými projekty. Britská média vyzdvihují Timmyho S. jako osobu, která by mohla rozluštit tajenku s názvem Tech-House. O jeho poslední vystoupení v klubu Roxy nás připravili srpnové povodně, které navštívili prostor klubu místo Timmyho, a zde ho máme v náhradním termínu.