Roxy Promotion uvádí
10.02.03
Z E N

Special guest PHIL THOMPSON aka MOONFACE
Resident djs MICHAEL BURIAN (flesh/jpa), JOEL EINHORN (roxy praha)

Sobota 15_02_2003 @ roxy

S únorem přichází do klubu roxy další pokračování nejoblíbenější a nejbarevnější roxy-klubovky. Na ZENu se tentokrát představí jako speciální host dj PHIL THOMPSON, kterého zná klubová obec spíše pod jménem MOONFACE. ZEN prošel na zlomku roku zásadními změnami, které ho posunuli opět o kus dál, jak jsme se mohli přesvědčit již v lednu. Nápadité atmosferické dekorace, úchvatné UV filtry, laser show a videoprojekce od Phase podtrhují atmosféru, kterou utváří svým djským umem residentní duo MICHAEL BURIAN a JOEL EINHORN. Obvyklý deep house chillout v podání Djů Dana Cooleyho a Raie bude tentokrát zpestřen saxofonistou Hodjohnem z uskupení Face2Face, který doprovodí druhého jmenovaného. Sečteno podtrženo tu máme další barevný cirkus jménem ZEN, který byste neměli propásnout.

Phil Thompson
  Phil Thompson začal svojí kariéru v roce 1993 když se poprvé prosadil jako rezident na "Trois boat" akcích v Southamptonu. Silné přesvědčení v house music ho vtáhlo přímo do dění taneční scény a jeho snaha ho za krátko učinila rezidentem v klubech "House of Windsdor" a  "U.K. Club" v Londýně. V záplavě rádoby djů té doby, působil jeho talent doslova jako "neobjevený" a do té doby na parties neslyšitelný. 
  V roce 1994 Phil investoval do studiového vybavení a zadal si úkol, že do pěti let si vybuduje takový zvuk, jaký lze u jeho hudby slyšet nyní. S výbavou se učil sám a po rychlém proniknutí do technických záležitostí začal přicházet na kloub mixování tribalu s různými popěvky, základními drum’n’bassovými rytmy a kloubit je do vlastního, originálního zvuku. V roce 1998 se dostal do širšího veřejného povědomí po zajímavém rozhovoru s Danny Howellsem; ten miloval zvuk Philových tracků a zeptal se ho, jestli by některé mohl zkompletovat pro jeho rezidenci v Bedrocku.  Phil si dodal odvahy a velmi brzy se tyto kousky objevily v Dannyho vinylboxu. Spolupracoval s takovými jmény jako Deep dish, Digweed, Sasha, Danny Tenaglia a další. Phil popisuje svojí hudbu jako "ráznou hudbu, která tě rozpohybuje až ze samého dna tvojí duše; vždycky dost kvalitní na to aby tě udělala šťastným, dost temná a hluboká aby tě donutila přemýšlet. Krátké a líné techno tracky z Belgie, Holandska a Švédska  v kombinaci s "maratonovými" kousky z Anglie."