Roxy promotion presents
22.01.03
Elektra

ROXY, so 1.2.2003, start: 22:00

resident djs Ladida (beeswax), Orbith (bassline)
special guest: 100% ISIS (nl)
support dj: Lillou (eastbase)

  V sobotu 1.2. proběhne v klubu Roxy předpremiéra nové progresivní elektro/techno/house noci ELEKTRA. Na pravidelnost této noc se můžeme těšit od června, kdy se zařadí mezi již zaběhlé klubovky v Roxy a bude vždy alterovat první sobotu v měsíci s nocí Reason. Vedle prověřené špičky tuzemské klubové techno scény v podobě známých djů LADIDY a ORBITHA, kteří jsou právem rezidenti Elektry, se na  ochutnávce toho nejlepšího co současná "135+bpm" scéna nabízí,  představí známá djka 100% ISIS jejíž nekonvenční a nezaměnitelný způsob mixování  nelze přejít bez povšimnutí; moderní, organické universální techno, tribal, stylové latino, groovy beaty - na první pohled neslučitelné styly, které má však tato Holandská děva v malíčku.  Jako support dj vystoupí v pořadí třetí žena party, techhouseová djka LILLOU. Máme se tedy rozhodně na co těšit, start je ve 22 hodin. 

100 % ISIS
  100 % ISIS, vlastním jménem Isis van der Wel, platila vždy za hlavního tahouna Holandské a evropské taneční scény. Od roku 1997 předvádi svoje umění po clelém světě. 
  Talent a vztah k hudbě ukázala už v šesti letech; později nastoupila na hudební školu. V sedmi letech dokázala hrát na několik nástrojů. Touha po inspiraci jí později, v roce 1987 přivedla ke koupi její první (housové) nahrávky na vinylu. Po dvou letech pravidelného navštěvování klubů, začala mixovat ; dodnes si zahrála v podstatě ve všech kvalitních evropských klubech (Pacha, Rex, The End, Chemistry, ..) nebo festivalech (Dance Valley, Love Parade, Mayday, Lovefields, ..) Vedle Djingu inciovala například produkci undergroundových akcí v klubu Km5 (v roce 1999) a byla jedním ze zakládajících členů (spolu s Dimitrim, 00-kaap a Kim Tuinem) společnosti a  klubovky State of Bliss. Její jiskřící styl a hravý přístup k mixování by šel nejlépe popsat jako povznášející, zasněné dobrodružství do současné moderní taneční hudby ; organické universální techno, nekonvenční house a groovy latino a tribal rytmy, to vše je k slyšení,  když si stoupne za gramofony.