Roxy Promotion uvádí
23.01.03
MEGA club techno #17

pátek 31. ledna 2003, klub ROXY

Special guest: CRAIG WALSH (UK)
Live: BORG 7
DJs: SIDECAR (roxy praha), MATRIX (techno.cz), VOJTECH (rts booking)
Down tempo chill out: Tall, Hoffee
Lights by Technik, light show by LJ Technical, laser by Wild Music, video animation by Phase

  Sedmnácté pokračování úspěšně technem tepající klubovky MEGA club techno bude v lednu hostit další světově proslulé jméno současné techno scény - na britských ostrovech si již balí desky CRAIG WALSH. V domácích barvách za gramci budou excelovat vedle residenta SIDECARa zástupci agentur techno.cz a rts booking - MATRIX a VOJTECH. Dalším highlightem noci bude vystoupení živého projektu Borg7, o kterém se na domácí techno scéně (zatím) šušká v superlativech. Světelnou show předvede LJ Technical, laserem prostor prošpikují střelci z Wild Music a videoprojekce, promítaná na monitory rozvěšené po klubu, bude v režii VJského uskupení Phase. Celá tato technoúderka vystoupí v pátek 31. ledna na známé adrese ROXY, Dlouhá 33, Praha1.

Mediálním partnerem akcí MEGA club techno je server techno.cz.

Craig Walsh
  Začatky Craigovo mixování sahají až do roku 1988, do začátku UK Acid-housové expoloze. Tehdy hrál na kultovních, ilegálních party v Londýnských skladištích a okolí. Během těchto časů zdokonalil svůj unikátní styl mixování a brzy se prosadil na hlavních anglických rave akcích. Brzy našel pevné zázemí v techno hudbě a stal se pravidelným hostem v několika Anglických techno klubech (Universe, Orbit a Voodoo). Z ostatních evropských klubů nebo akcí kde vystoupil, jmenujme napřiklad Dance Valley, Tresor, Love parade, Mayday, Pacha ..
  Craig Walsh je rovněž zdatný remixér a producent. Po absolvování kurzu zvukového inženýrství si v roce 1993 postavil nahrávací studio. Se Scottem Braitwaitem (spolu tvoří projekt The Cause) založil label Fragmented, na kterém do dnešního dne vyšlo 22 desek ; převážně od Craiga Walshe, nebo zmíněného projektu The Cause.  Jako DJ je ceněný především pro svůj široký záběr v taneční hudbě - je schopný zahrát set od tvrdého housu až po našlápnuté techno.