22.01.03
Breakbeat Conference

22.2. 2003 - Radost FX
Assault by Koma&Bones DJs/Kaplick/Ottoman/Saku

  Agentura Lighthouse s potěšením oznamuje další pokračování BreakBeat Conference, tentokrát s podtitulem Assault.
  22. února na vás v klubu Radost FX budou útočit Christopher Kirkbride a Andrew Duckmanton, jinak dvě třetiny projektu Koma & Bones.  Při studiové práci je ještě doplňuje tajemná postava jménem Proteus (jinak dříve znám jako jungle producent). Dohromady je svedla láska k breakbeatu a touha tvořit hudbu, kterou by pak mohli použít ve svých setech. 
  Věci se daly do pohybu poté co vyšel jejich remix skladby God Within projektu Phoenix. Ten se stal hitem především v Americe. Žádosti o remixování se rychle množily, a tak práce K+B začaly vycházet na labelech jako Hope, Carbon a Freakaboom. Zároveň na sebe upozorňovali vlastními tracky na Dorigen Music, opět Freakaboom a především již provařeným Powercut na TCR. Záhy jejich skladby hráli lidé jako Hybrid, Adam Freeland, Rennie Pilgrem, Blim, Tayo, Hyper a mnoho dalších. 
  V minulém roce K+B rozjeli vlastní label Forged, který se ihned zařadil mezi nejhledanější na obou stranách Atlantiku, ale stále pokračují ve vydávání svých skladeb na jednom z nejvýraznějších breakbeatových labelů - TCR. Jejich zřejmě největší dosavadní hit Morpheus, který často v setech zařazují i house DJs,  se objevil i na jedinečném jubilejním TCR 50. V zápětí vychází mixované kompilace na Street Beats, ale především Y4K na Distinctive Breaks. 
  Na přelomu roku 2001/2002 také světlo světa spatřilo debutové album Blinded By Science (opět na TCR) a na tento rok se chystá další. 
Jejich remixérský kredit také ještě vzrostl prací na hitovce Hide U od Kosheen, kterou ocenil Rennie Pilgrem zařazením na kompilaci Tribalism. Předělávka skladby Smoke Machine jim získala titul of 'Best Breaks Remixers  2002' v americkém časopise Remix. Aby toho nebylo málo, o spolupráci je požádali sami velcí New Order. 
  Při ostrostřelbě v radosti jim záda budou krýt moderátor rozhlasové BC Kaplick, dále pak Ottoman a Saku.