16.01.03
Roxy booking

  Djka Lucca je od nového roku exklusivně zastupovaná agenturou Roxy 
Booking pro Prahu a střední čechy. Jeden z nejnadanějších současných Djských talentů naší republiky se tak zařadí po bok již tak zavedených jmen na Pražské taneční scéně jako jsou DJs Airto, Dan Cooley, Rai,  Lucas, Joel Einhorn a Sidecar. Lucca je tak první Moravský DJ jež je exklusivně zastupován Pražskou agenturou a to jen dokazuje její nesporné kvality jež si klub Roxy velmi cení.

Rozhovor dj LUCCA
  Ahoj Lucko rádi bychom se tě zeptali na pár věcí  u příležitosti podepsání exklusivní smlouvy s pražskou agenturou Roxy Booking.

Co pro tebe vůbec klub Roxy znamená a jak se ti v něm hraje ?
  Klub Roxy je pro mne dlouhá léta číslem 1 na české taneční scéně. Je to jediný klub, který se těší trvalému respektu v zahraničí.V neposlední řadě považuji Roxy za subjekt, který pořádá nejkvalitnější akce v ČR.

Máš nějaké pěkné vzpomínky na atmosféru v Roxy ?
  Nezapomenutelné je pro mě vystoupení Layo + Bushwacky v Roxy v roce 2001. Jelikož jsem se tehdy na akci vypravila jako pouhý návštěvník, atmosféru jsem si užila více, než kdybych tam hrála. Atmosféru tvoří něco jako Duch Roxy, fluidum starého kina v podzemí v kombinaci se špičkovými Djs.

Kolik bookingových agentur tě v současnosti zastupuje ? Tušim že jsi již zastupovaná v podstatě po celém světě ?
  Zastupuje mě mimo Prahu stále brněnská agentura Mersey, která zařizuje další členství v jiných bookingových agenturách ve světě a koordinuje tuto činnost. Pro Jižní Ameriku a Španělsko jsem v španělské agentuře Union Productions exkluzivně, pro Rakousko a Švýcarsko neexkluzivně jsem v agentuře Infront, jsem také v nabídce celosvětově působící agentury Milk Management (Jižní Afrika,USA,Austrálie).Vystoupení si vybírám podle jejich kvality, neberu již všechno.Musí to mít určitý smysl, stalo se mi, že jsem v Německu hrála za dobrý honorář v prázdném klubu a to považuji za ztrátu času.

S jakými Roxy Dji sis již zahrála bok po boku a kdo tě nejvíce oslovil ? S kým by jsi si popřípadě ráda zahrála a neměla si zatím tu možnost ?
  Mám moc ráda Dana Cooleyho,Raie a Lucase. S Airtem se znám dlouho, je to perfektní skromný člověk a perfektní DJ, jeho sety jsou však na mně trošku pomalé.

Jak je to s tebou a techhouse music ? Pořád ji preferuješ nebo díky hraním na velkých parties již spíše převažuje ostřejší beat ?
  Moje pojetí tech-house vychází z italského modelu producentů Danila Vigorita,Marco Caroly, Gaetana Parisia,Markantonia a Davida Squillace. Je to tedy něco jiného než Bushwacka či Terry Francis. Proto tak často lidé tvrdí, že hraji techno, ale domnívám se, že je to spíše něco mezi lehkým technem a tech-house. Myslím, že mám svůj sound a to je podstatné.

A co tvá vlastní produkce ? Slyšel jsem že se něco velmi  zajímavého chystá.
  No, první track je provizorní a pod označením Colours vyšel na CD v časopisu Game Star. Ten jsem tvořila sama na svém počítači. Bohužel nemám vlastní studio, takže nyní tvořím další track v profesionálním studiu Exwired společně s Davem Fishem, kterého považuji za největšího odborníka u nás (kromě Ohm Square, Stephunk T a J.Muchowa) co se týče technického vybavení studia. 

Zároveň by mně zajímalo jací nový producenti tě v poslední době nejvíce zaujali ? Prostě nějaké ty  novinky na hudební scéně v které se pohybuješ a jež si též součástí.
  Já nejvíce obdivuji Danila Vigorita a Marco Carolu. Zajímavý je také Chris Cowie, který má label Bellboy a nabídnul mi spolupráci. Kvalitní, ač ne příliš známý je label Convex v Německu, sdružuje ženské producentky.
Díky moc za rozhovor.

Rozhovor Dj Rai /Roxy Booking/

Z jakého důvodu se Roxy rozhodlo vzít Luccu " pod křídla " ?
  Hned z několika důvodů. Za prvé bych zmínil Lucčin talent který je však doprovázen jejím profesinálním přístupem. Za tak krátkou dobu se dostat na takovou ůroveň je až ohromující. Je jasné že  škarohlídi to nepřisuzují jejím hudebním kvalitám ale každý hudby milovný člověk jasně vidí proč Lucka má takový úspěch jaký má. Není to její krásou, ale tvrdou prací a profesionálním přístupem který je podpořen skvělým talentem. Co víc si Roxy může přát ?
  Pokusíte se, aby Lucca reprezentovala Roxy i na velkých festivalech ve středních Čechách ? Toto je samozřejmá věc. Lucka by pod Roxy nebyla pokud bychom si  za ní plně nestáli.

Na základě jakých kriterií vybíráte DJs do vlastního bookingu ?
  Na začátku to bylo o momentální stavu Roxy Crew - jaké měla v té době nejoblíbenější mladší talenty. Dnes je v podstatě stop stav bookování 
nových lidí. Lucka je díky výše zmíněnému vyjímka. Samozřejmě že když někdo bude mít za sebou tolik odvedené práce a takové nadání uděláme možná rádi vyjímku znovu.

Má Roxy Booking i nějaká "chapadla" do zahraničí ?
  Samozřejmě že nějaké kontakty máme. Dokonce nyní dochází i k různým jednáním ale nijak zvlášť bych to zatím nevyzdvihoval. Uvidíme co přinese budoucnost.

Jak zvládáš být vedoucím bookingu a DJem v jedné osobě, dá se to poctivě stíhat ?
  Když bych to nestíhal nedělám to. Je fakt že je to někdy dost náročné ale dá se to. Spíš nežli hraní trpí moje vlastní produkce neb na ni nemám tolik času jako jsem měl dřív. Potřeboval bych mít na svoje písničky a skladbičky dalších 24 Hodin.  S Djingem se to skloubit dá. Já nelítám po krámech s deskami ale kupuju jen přes Internet . To mi ušetří hodně času.

Jaké máš celkově plány s Roxy Bookingem na rok 2003 ?
  Plánů je víc. Je spousta klubíků po celé republice kde ještě nepoznali jak se dá house music hrát ala Roxy... Ne teď vážně. Chci pro kluky a holky z Roxy udělat maximum. Oni si to totiž zaslouží.  Konkrétní nápady nebudu prozrazovat. Až přijde čas dám vždy brzy vědět.