15.01.03
Novinky z Lighthouse.cz
Pěkný nový rok!

  Začátek roku 2003 nás zastihl v nezvykle masivním pracovním nasazení. Na následující týdny totiž chystáme několik zajímavých akcí. 

  O potvrzeném bookingu Carla Coxe na 21. března jsme již informovali. Velmi dobrou zprávou je, že Carl stále rád vzpomíná na své poslední pražské vystoupení a na vlastní přání ho uslyšíte ve čtyřhodinovém setu. 

  22. února přijedou do Prahy (konkrétně do klubu Radost FX) v rámci série Breakbeat Conference Koma&Bones, lépe řečeno jeho dvou třetinová DJská část. Koma & Bones si v minulém roce zaslouženě vydobyli pevnou pozici na breakbeatové špičce. Vydali skvělé album Blinded By Science, a stali se velmi vyhledávaní především jako remixéři. Dostali do rukou skladby hvězd taneční scény jako Kosheen, X-Press 2 (jejich verze skladby Smoke Machine jim přinesla ocenění pro nejlepší remix v Remix Magazine ve Spojených státech), a následně i samotných New Order. Jejich vlastní singly vychází na prestižních breakbeatových labelech jako TCR, Acetate, Skint, Distinctive Breaks, Freakaboom, MOB a dalších.  

  A aby toho nebylo málo, můžeme již potvrdit i následující pokračování Breakbeat Conference, které proběhne 7. března v Abatonu a hlavními diskutujícími budou šéf labelu TCR Rennie Pilgrem, který je pravidelně označován jako jeden z nejdůležitějších mužů breakbeatu a fanoušek vozidel Porsche - Lee Coombs. 

Více informací brzy

www.lighthouse.cz
 
 

Happy New Year!

  The Beginning of 2003 caught us quite busy as we prepare a variety of event for the next couple of weeks.

  We already informed about the confirmaiton of Carl Cox´s booking on 21st March. Another very good news here: Carl still minds his last great gig in Prague and wishes to perform a 4-hour set.

  22nd February will be a day to see the mighty Koma & Bones as a pair of DJs at Breakbeat Conference in Radost FX. Koma&Bones had a really strong year and achieved a strong position among the breakbeat top producers. They released a great album Blinded By Science and became very busy remixers. They put their hands on work of such stars like Kosheen, X-Press 2 (their version of Smoke Machine gained an award for the remix of the year in Remix magazine in States), and the one and only New Order. Their works registered releases on such prestigious labels as  TCR, Acetate, Skint, Distinctive Breaks, Freakaboom, MOB, .

  If you still don´t have enough, we proudly confirm another date for Breakbeat Conference. It will take place in Abaton on 7th March. The main speeches will be delivered by the owner of TCR Rennie Pilgrem who is regurarly labeled as "the man of breaks" and a Porsche fan Lee Coombs.  

More info coming soon

www.lighthouse.cz