Roxy Promotion uvádí
09.01.03
SLOVAKIA CLUBBING meets ROXY

MARTIN HABERLAND (benchmark - SK) 
DODO (bajkonur.sk), PAPPI (crystal agency - SK)
Support Dj RAIDEM (LIVC DJ CHAMP winner)

Pátek 17_01_2003 @ roxy

  Slovenská klubová scéna se v posledních letech solidně rozvíjí a v pátek 17.ledna se představí slovenská "houseová reprezentace" na noci SLOVAKIA CLUBBING meets ROXY. Jako headliner akce se uvede košický Dj MARTIN HABERLAND, který sklízí úspěch i coby producent (jeho společný track  s Márošem Glaubičem "the Detective Blue Eye EP" vyjde co nevidět na prestižním labelu Contrast Music). Sousední zemi budou nadále reprezentovat djové DODO a PAPPI. Domácí scénu zastoupí velmi nadějný mladý Dj RAIDEM, jenž se stal vítězem LIVC Dj champu 2002 v kategorii house music. Mnozí z návštěvníků budou mít tak možnost slyšet elitní dje, které příliš neznají a kteří se těší velké oblibě u bývalých federálních spoluobčanů. 

Dodo
  Vždy se zajímal o hudbu a na začátku devadesátých let se zaujetím sledoval, jak "nová house hudba" pomalu přicházela do této malé země. V roce 1994 si s kamarádem pořídil gramofony a pomalu začal přicházet na kouzlo mixování. V následujícím roce zkompletoval svoje první demo, odešel do lokálního rádia "Tatry" a zeptal se jich, zda by, se svým kamarádem (DJ kece) nemohli dělat pořad o taneční hudbě. V rádiu souhlasili a během dalších pěti let mohl každý, kdo měl možnost a chtěl, poslouchat "Understand the dancefloor". Jejich schopnost ukázat lidem co taneční hudba obnáší, je zakrátko proslavila. Ve stejném roce Dodo potkál svého kamaráda a partnera, Holandského DJ Rafaela. Toto přátelství bylo pro Doda velmi důležité, protože díky němu získal přístup k Holandské a světové house/techno hudbě.  

  V roce 2000 ukončil studia a zároveň s tím skončil jejich rádiový pořad kvůli úplné programové přestavbě po příchodu nového majitele. To byl pro něj impuls poznat a zkusit nové věci. Přestěhoval se do Bratislavy a začal spolupracovat s malou bookingovou agenturou S.M.I.I.L.E. a po roce 2001 se rozhodl stát členem bajkonur crew. Po sedmi letech hraní platí Dodo za kvalitního a zkušeného Djeje, který vždy udržuje kontakt s lidmi a naslouchá jejich vkusu. Prošel si různými styly, od houseu, přes groovy techno, deep tech, deep house až po tech-house. Dnes hraje nejraději house, tech-house a groovy techno.