ROXY PROMOTION uvádí
08.01.03
  Z E N

"křest nového singlu LA FEE by JOEL EINHORN&IAN OSSIA"

special guest IAN OSSIA (renaissance - UK)
resident DJs MICHAEL BURIAN (flesh/jpa), JOEL EINHORN (roxy praha)

sobota 18_01_2003 @ roxy

  První letošní ZEN bude plný změn. Tato nejbarevnější roxy-noc plná UV barev, dekorací a rozjeté progressive house/trance muziky si zachová veškeré oblíbené atributy a přibere mnoho nových vychytávek (včetně nového designu). Zároveň se bude na ZENu v novém hávu oficiálně křtít singl "LA FEE", který zprodukovali společně djové IAN OSSIA a JOEL EINHORN, a který vyšel na podzim na britském labelu WHOOP!  Jako speciální host vystoupí právě Dj IAN OSSIA, který proslul jako resident legendárního britského klubu Renaissance. Chybět samozřejmě nebudou ani další residenti JOEL EINHORN a domácí no. 1 dj MICHAEL BURIAN. Vaše vizuální vjemy polechtají divoké UV dekorace, laser show a videoprojekce od Phase; to vše zakomponované do sebe zcela nevídaným způsobem. Na lednovém ZENu se zboří další hranice, jak lze klubové noci pojmout: Nově uspořádaný sál, předměty, performéři, světla, dekorace, které budou vystupovat na zcela nečekaných místech a pohybovat se po prostoru. Tento ZEN si nenechte uniknout, uvidíte na vlastní oči, že lze nejoblíbenější klubovou noc v zemi posunout ještě do vzdálenějších dimenzí!

DJ IAN OSSIA (RENAISSANCE - UK)

  Ian Ossia nastartoval svou Djskou kariéru na undergroundové scéně v městě Leeds. Krátce po založení klubu Renaissance v roce 1992 se však stal součástí tohoto dnes legendárního klubu. Svým specifickým stylem, který je dnes pevně spjatý s tímto klubem, měl vytvořit nový sound, kolem kterého by se vybudovala nová aura clubbingu. V létě roku 1993 se s klubem Renaissance rozloučil Ianův dobrý kamarád DJ Sasha a Ian zůstal jako nosný resident tohoto klubu. Přestože velkou zásluhu na nenapodobitelném soundu Renaissance mají bezesporu Sasha a John Digweed, jeho finální podobu určil právě Ian Ossia. 
  Ian měl vždy svůj nezaměnitelný zvuk, který se liší od ostatních trance DJs. Je známý svou znalostí progresivních beatů, svou technickou zdatností a svou schopností vnímat a reagovat na publikum. Tyto jeho kvality z něho učinili jednoho z vyhledávaných Djů na britské taneční scéně. Zahrál si ve všech známých anglických (Ministry of Sound, Cross) i světových klubech (značné oblibě se těší v Austrálii, kam se často vrací) ale i na velkých raves i festivalech. 
  Společně s Dave Seamanem namixoval kompilaci Renaissance vol 4 a jeho producentské aktivity jsou čím dál obsáhlejší. Jedním z jeho studiových partnerů se stal i DJ Joel Einhorn (společně vydali track, který můžete slyšet na ZEN CD mixed by Joel Einhorn). Ian Ossia se v Roxy již opakovaně představil  a v současné době vydal společný singl s Joelem Einhornem s názvem "La Fee" na renomované značce Whoop!. Jejich další společný singl s názvem "The Light" by měl vyjít taktéž na této značce v dohledné době.