Roxy Promotion uvádí
11.12.02

ALL NIGHT LONG

LAYO&BUSHWACKA (the end/plank/xl rec. - UK)
TRÁVA (lex rec.)

Čtvrtek 26_12_2002 od 21:00h @ roxy

  ALL NIGHT LONG je název noci v proslulém londýnském klubu The End, jehož jsou MATTHEW BUSHWACKA! B a LAYO PASKIN spolumajitelé. Na této party servíruje tato značně populární dvojice desky na střidačku po celou noc. Nápodobně tomu bude i ve čtvrtek 26. prosince v klubu Roxy, kde pro ně bude zahajovat večer domácí stálice Dj Tráva. LAYO&BUSHWACKA, kteří nás velmi potěšili svou ostrou směsí tech-house/breakbeat na letošním festivalu Creamfields a nedávno na party CRAVE v pražském Abatonu se zároveň vydají na miniturné po federálním území. Po čtvrtečním vystoupení v Roxy je můžete přistihnout ještě v pátek v Brně a v sobotu v Bratislavě. Dvojice stále pouští do světa excelentní remixy a singly z jejich letošního alba s názvem NIGHT WORKS a právem dnes patří k absolutní celosvětové djské špičce. Noc ALL NIGHT LONG  začíná o svátečním čtvrtku v 21:00 a lístky lze získat v obvyklých předprodejích: Ticketpro, Ticketstream, Roxy anebo rezervovat online na adrese tickets@roxy.cz 

LAYO&BUSHWACKA - ALL NIGHT LONG

  Klubová noc ALL NIGHT LONG je vlajkovou lodí proslulého londýnského klubu The End. Na této party se pravidelně představují residenti LAYO a BUSHWACKA, a jak již název napovídá, jedná se o noc, kde se za gramofony střídají pouze tito dva pánové. Roxy Promotion se importem této značky podařilo po BUGGED OUT! získat licenci na další světově proslulou klubovku. V klubu Roxy se ve čtvrtek 26. prosince po jejich boku představí i Dj Tráva, který je s touto dvojkou spjatý skrze svou noc MIX, na které je právě MATTHEW BUSHWACKA B! častým hostem. Kdo zažil jejich vystoupení na nedávné party CRAVE v pražském Abatonu si je nyní může vychutnat v domácím prostředí na adrese Dlouhá 33.
  Co víc napsat o těchto pánech? To, že nás naprosto rozsekali na letošním festivalu Creamfields svým liveactem? To, že jejich aktuální album NIGHT WORKS a zejména singl LOVE STORY na labelu XL Rec. nás rozsekávají permanentně na všech parties? To, že nikdo se neumí pohybovat tak dokonale na pomezí techhouse a breakbeatu? To, že jsou spolumajitelé jednoho z nejlepších světových klubů s názvem The End, a renomovaných labelů Plank a End? Mnoho slov - možná zbytečných, jelikož tyto pány zná pro jejich tvorbu a strhující djské sety snad každý, kdo kdy přičuchl k taneční hudbě. Matthew Bushwacka! B. je častým hostem Dje Trávy na MIXech v klubu Roxy a Layo Paskin předvedl své djské umění předminulý rok na festivalu LPC coby část legendárního The End Soundsystemu (spolu s Mr C). Jsou idealisti, hedonisti a prorokové. Věří v a zvěstují kvalitní hudbu, dynamické parties, energií nabité djské sety a ždímají z návštěvníků svých vyvedených večírků kapky potu až na pokraj vyčerpání. Nenechte si ujít! A zpříjemněte si vánoční svátky povedeným mejdanem, který nemá u nás obdoby!