Roxy Promotion uvádí
11.12.02

LORD OF THE RING
 
Silvestr 2002

Exclusive dj sets by 
MICHAEL BURIAN (flesh/jpa), LOUTKA (roxydust/beeswax), 
TRÁVA (lex rec.), CHRIS SADLER, AIRTO (roxy praha)
DAN COOLEY (roxy praha), CUBIK (lighthouse), RAI (roxy praha)
PC (maxistore), BLUE (eclectica), STANZIM & MOWGLI (ekumena)

Úterý 31_12_2002 od 21:00 @ roxy

  Silvestr v roxy. Co dodat - bude to opět největší rachot ve městě. Celá domácí djská špička se představí v exkluzivních setech pouze zde. Takže pokud toužíte na silvestra po nejrozjetějším mejdanu, kvalitní muzice a zábavě v okruhu přátel do ranních hodin, nasměrujte své kroky do unikátního prostoru na adrese Dlouhá 33, Praha 1. Dočkáme se setů stěžejních residentů klubu a návratu jednoho mistra zábavy. Hrát se bude na třech podiích: na hlavním sále se můžeme těšit na tech-house v podání Trávy, Chrise Sadlera, Airta, Dana Cooleyho, trocha progressive house / wetnhard v podání domácího no.1 dje Michaela Buriana a půlnoční směs zábavného "všehomožného" od Loutky. Také se při této příležitosti můžete těšit na znovuobnovený chillout, který doznal výrazných změn (je mnohem větší, než si ho pamatujete) a bude premiérově zpřístupněn veřejnosti právě na této noci. Na této stage se hudba ponese na houseové vlně - desky budou roztáčet djové Cubik, Rai, PC a Airto (ten si vystřihne za noc hned dva odlišné sety). Celý Experimentální Prostor Roxy bude speciálně pro tuto noc propojen; v prvním patře (v galerii NoD) bude zřízen regulérní chillout a fresh zone s dostatkem místa na sezení a downtempové placky budou servírovat djové Blue, Stanzim a Mowgli. 
Vaše vizuální vjemy polechtá videoprojekce od residentní partičky Phase, speciální performance předvede Camya a dekorace se budou skládat z oblíbených motivů z Pána Prstenů. Bohatý světelný park bude v režii Wild Music a občerstvit se můžete čerstvým ovocem, které bude v prostorách klubu volně k dispozici.
  Při zakoupení lístku ušetří Ti z Vás, kteří se brzy nasměrují do Roxy (lístky k dostání na vstupu do klubu) anebo do jakékoliv pobočky sítí Ticketstream a Ticketpro. Do 20. prosince pořídíte lístek za pouhých 490, -Kč; mezi 20. a 28. prosincem Vás přijde lístek na 690,- Kč; do 30. prosince dáte za něj 890,- Kč; a na místě pak tisíc korun bez desíti. Lístky s 10% slevou si lze taktéž rezervovat na klasické adrese tickets@roxy.cz - jste srdečně zváni na silvestrovský mejdan!