30.11.02
Fusionight
  Zdravíme příznivce kvalitní hudby
Je nám ctí pozvat Vás na  večer naší agentury Fusion night , který se koná 30.11.2002 v prostoru Abaton . 
  Na této akci zahraje v rámci oficiální světové turné Yoshitoshi "In house we trust" kanadský DJ a producent Martin Villeneuve spolu s jeho týmovým kolegou Pavlem Bidlem. Oba vydávají na americkém houseovém labelu Yoshitoshi .Tito dva umělci budou vévodit Progressive stage , kde s nimi vystoupí Coitus Exitus (live na Final scratch) a Mark Sound z Děčína . 
Na Fusion stage ,  pojmenované podle naší agentury vystoupí team z Fusion bookingu se speciálním zapojením více gramofonů do více mixů . Jejich zvuk je opravdovou fůzí elektronické hudby , kde není důležitý styl , ale celkový pocit .Toto seskupení doplní DJ Cobbler .
  Exkluzivní vystoupení si pro Chill out připravil projekt D.F.NILE&FRIENDS ,za nímž stojí Daniel Fikejz (rok 74 kapela combo FH , rok 78 cena melodie ,  Křižíkova fontána , rok 83 filmová hudba , více než 70 divadeních představení , Švédské divadlo Sörmland) . Jeho vystoupení vás zavede do všech koutů hudby od jazzu po filmovou hudbu .Spolu s ním se na vystoupení bude podílet vokalistka Elin , kontrabasista a živá kytara . Z Brna přijede dvojice Dave Fish a 32nd May live . Zahrají triphop ve spojení s ambientní muzikou . Na závěr večera chystá svůj hip hop set DJ One opět Fusion. 

  Prostor Abaton bude otevřen celý včetně velkokapacitní šatny , zimní zahrady a druhého schodiště . Atmosféru dotvoří workshopy renomovaných hudebních firem , 4 bary , sushi bar , koktejl bar a výstava koláží Marka Pátla , který se částečně podílí i na vzhledu celého prostoru . Celý Abaton bude  speciálně ozvučen nejlepší dostupnou technikou v Čechách od studií Landscape (www.landscape.cz) .