11.11.02
XMAG
  Ženy, ženy, ženy. Jsou všude a patří i za gramofony. Listopadové číslo XMAGu je věnováno právě jim. Dočtete se v něm o našich DJkách i o těch, jež představují ženskou DJskou špičku ve světě. Zabývali jsme se také nejčastější otázkou ohledně DJek - zda si svoji popularitu zaslouží, nebo zda ji získali jen díky vzhledu - zjistili jsme jejich některá specifika, sestavili žebříček deseti nejdůležitejších z nich a zeptali se našich předních DJů, jak oni vidí svoji ženskou konkurenci. 
  Druhým tématem, o kterém se v tomto XMAGu dočtete, jsou nelegální CD zdarma k party a mp3 mixy na internetu. Na jednu stranu tahle hudba podporuje rozvoj scény, na stranu druhou je třeba respektovat zákon, a ten ji označuje za kradenou.  Dále se můžete těšit na spoustu profilů a rozhovorů, včetně interview s Ronim Sizem či kapelou Gus Gus, představení Adama Freelanda a domácích techno talentů Borg7 a Matrixe, množství recenzí na očekávaná alba a singly, plus partylist, který by vám tentokrát opravdu neměl uniknout, protože máme před sebou množství zajímavých akcí plných hvězd. Listopadový XMAG je tu opět, aby vás provedl aktuálním děním na taneční scéně.

Over3 křtí FIRST FLIGHT 
  Debutové album nadějného dvoučlenného projektu OVER3 s názvem FIRST FLIGHT bude již brzy na světě a křest alba proběhne ve čtvrtek 14. listopadu v klubu Roxy. Klub Roxy si tito dva pánové pro nějaké to polití desky šampaňským nevybrali náhodou; přiznávají svou slabost pro tento prostor, obzvláště pak pro residentní noci Dje Trávy MIX. Součástí party bude natáčení videa Over3, takže určitě přijďte! 
  Tato noc a pojetí tech-house v podání zahraničních hostů Terryho Francise, partičky kolem uskupení Get Fucked (Nathan Coles, Timmy S) a Bushwacky také silně ovlivnilo zvuk jejich alba. Volba interpretů, kteří vystoupí na této události po boku OVER3 tedy není nikterak překvapivá: živě zde vystoupí projekt SIGNIFICANT OTHER, ve kterém se profilují pánové Rusák, Mikolášek aka Significant Brother a Dj TRÁVA. Tato sestava doplněná o zpěvačku Charlie One a Dušana Only One budou také hostovat při živém vystoupení Over 3. Jeden z nejoblíbenějších českých djs, Tráva, odehraje po liveactech také djský set, dále se za ocelovými kotouči značky Technics představí Dj LANA. Nenechte si ujít vystoupení těchto dvou excelentních tanečních projektů a následující party v Dlouhé ulici číslo 33. Program začíná již od 19 hodin, lístky v předprodeji lze získat exkluzivně v síti Ticketstream za 150,- Kč anebo rezervovat on-line na adrese tickets@roxy.cz.

Over3 ve zkratce

  Projekt Over 3 vznikl na podzim roku 2000 a jeho členové jsou Risto Sokolovski (36, Praha) a Richard Tauchman (29, Hradec Králové). Ke vzniku projektu OVER3 významně přispěl svoji aktivitou i DJ Tráva, který byl prvním člověkem, který pomohl projektu se zorientovat. 

  V zimě roku 2001 projekt produkuje první demo na PC a z něho pocházející skladba Woman in Space vychází koncem března na labelu LexRec. Na podzim přichází první hraní v menších klubech a v prosinci 2001 se projekt představuje jako předkapela Significant Other na Dance for Freedom. Během ledna 2002 přichází nabídka k vydání prvního alba na labelu LexRec DJ Trávy, za zvukové režie Dušana Liprta (DFL). Na jaře a v létě živé hraní pokračuje ( Sepie, Roxy-Free mondays, R-klub, festival Zámostí, Summer of Love,...) již za doprovodu Petra Mikuláška a Fantomase (Significant Other). Během léta zároveň pokračuje práce na debutovém albu "First flight", které na podzim vrcholí masteringem v Anglii za režie Nils Hesse (Get fucked). V současné době je album již hotové a probíhají přípravy na křest, který se uskuteční 14.11.2002 v Roxy.