21.11.02
Cream On Tour
DJ Moose 
  Moussa Clarke aka DJ Moose je londýnský dj, producent a zároveň majitel labelu Oven Ready. Stylově se pohybuje mezi housem, progressive a breakbeatem. Djingu se věnuje zhruba již 12 let, k vidění byl v těch nejlepších klubech po celém světě a díky svému preciznímu mixingu také často vystupuje v nejrůznějších radio show (za všechny jmenujme Kiss FM a MoS Radio v Londýně případně Radio FG a Radio Nova v Paříži). Moussa je opravdu všestranný dj, takže vždy můžete čekat s čím ve svém setu přijde - někdy jsou to euforické klubovky, jindy temnější progressive a někdy pro změnu sáhne po houseovějších deskách.
  DJ Moose mixoval v roce 1999 také vůbec první díl dnes již legendární kompilační řady "Euphoria" (nyní jedna z nejprodávanějších kompilací v UK) a za tento svůj mix si ještě v tom samém roce odnesl ocenění best compilation Ministry Magazine Awards. Moussa později míchal ještě třetí díl série, nicméně v současné době je "Euphoria" už přeci jen někde jinde a nereprezentuje to, co Moussa hraje jako dj.
  DJ Moose má za sebou také rozsáhlou produkční činnost. Produkování se věnuje už od roku 1994, v roce 1995 zakládá s Jamie Whitem projekt Party Faithful a vydávají track "Let there be House" na labelu XL. Pod pseudonymem PF Project a se skladbou "Choose Life", která byla postavená na vysamplovaném dialogu z legendárního filmu Trancepotting, se Moussa dostává dokonce do oficiální UK top 10! Jako koproducent se Moose spolu s Jamiem podílel také na dvou skladbách pro Tzant, z nichž jedna "Sounds of the Wickedness" je dnes považována za klasiku a ve své době byla velkým britským hitem. Společně s Nickem Hansonem pod jménem Musique vysamploval Moose skladbu U2 a pod názvem "New Year's Dub" vydali tento track v květnu 2001 na labelu Serious/Universal Records a byl z toho opět velký klubový zásah a to nejen v Británii.

  Co se týče remixových prací, najdete Moussovo jméno pod skladbami od lidí a projektů jako jsou Nitin Sawhney, Dave Matthews, Thick D, Monie Love, Afrika Bambaataa, Phats & Small, Adamski a mnoha dalších.
  V současné době se Moose věnuje práci na dalších remixech, produkci svého projektu Philter, dohlíží na Oven Ready label a Oven studio v Londýně a připravuje se na další spolupráce s jinými producenty. Jako dje ho můžete vidět na jeho residencích v londýnských klubech Havana Laugh a Loosen Up a příští rok ho zastihnete na turné po Asii, Austrálii a Novém Zélandu.
  DJ Moose se brzy představí i v našich končinách respektive na Slovensku. 01.11. to bude v klubu Unique (Bratislava), 02.11. Akropola (Ružomberok) a 21.11. na Cream on tour party (klub Live, Bratislava), kde spolu s ním zahraje Seb Fontaine, Mike Monday, Antena, Pico a mnoho dalších. Mediálním partnerem akce je hudební server http://www.spaceboss.net . Na této adrese najdete podrobnější informace k party, profily vystupujících djů a další.

  Moose (Oven Ready, Musique, Philter, PF Project, London, UK) 
Top 20 září/říjen 2002 

1. Bryan Zentz - "Joplin" - Intec 
2. Martin H - "Beyond All Doubt" - Oven Ready 
3. OD - "Lethal Drummin'" - Terminal Traxx 
4. Sasha - "Cloud Cuckoo" - BMG 
5. Sirocco - "Fade Away" - White Label 
6. Spacefunk - "Evilmoogafooga" - Whoop! 
7. Nicolas Freeman - "Renaissance" - Limbo 
8. Xan - "Chasers" (Philter Remixes) - Fandango 
9. Way Out West - "Stealth" (Nubreed Remix) 
10. Transluzent - "Angel" (Remix Instrumental) - Ark Records 
11. Nova - "All This Love" (Dark Monks Remix) - Multiply 
12. Scaramouche - "Underground 4 Ever" (Remix) - White Label 
13. Trisco - "Ultra" - VA/Positiva 
14. Tom De Neef - "Jackie's Theme" - Nightfever 
15. Apex - "Totem Soul" - Marine Parade 
16. Kienzle & Iberle - "Touch Me" (Christian Hornbostel Dub) - White Label 
17. Elisa - "Come Speak To Me" (Deep Dish Instrumental) - Epic 
18. Yoko Tsuda - "You Make Me Feel" (plan:it-b mixes) - Pudgy/Undercover 
19. Ransom - "My Dance" (Ferry Corsten Mix) - White Label 
20. Brian Zentz - "Indulge EP" - Jericho

spaceboss