23.11.02
EXPLOSION IV
  Agentura FREE PRODUCTION oznamuje všm příznivcům taneční elektronické hudby konání další párty EXPLOSION s pořadovým číslem IV.

  FREE PRODUCTION v rámci čtvrtého pokračování párty EXPLOSION oslovila dva nejúspěšnější české DJs ROKU 2001 dle anket v časopisech Bassline a Trip Mag. Jsou jimi  DJ ORBIT a DJ MICHAEL BURIAN, který ač jihočech se na jihočeskou scénu vrací po mnoha měsících.  Posledním českým Dj-em vystupujícím na hlavním X-MAG podiu je všem známí táborský DJ Dawe Walla, známí nejen jako DJ, ale také jako pořadatel mnoha parties v Táboře a okolí.
  V zahraničí, konkrétně v sousedním Rakousku, byl osloven jeden z nejúspěšnějších rakouských DJs hrajících pod záštitou bookingové agentury TITAN Production-Rakousko, DJ DEXTER.. Veškeré informace o DJ Dextrovi na www.freeproduction.cz
  Druhá subway.cz stage, která se svým pojetím ponese spíše v odpočinkovém a chill outovém duchu, bude hostit hned několik zajímavýh jmen.  DJ Vitamin, jeden z nejdéle hrajících jihočeských dj-ů, aktivně se podílející v seskupení Pandan. DJ Deny, známí svým působením v dnes již zaniklém, pro taneční scénu v Táboře velmi důležitém klubu Ministry of Sound. S ním vystoupí člen dnes již legendárního pardubického U Merkura sound systému – MC Vaant. DJ Mill-out, tvůrce a moderátor speciálního chill outového pořadu na rádiu Faktor. A nakonec DJ Morfe, zakládající člen Pandanu.
O kvalitní zvukovou kulisu se postarají na slovo vzatí profesionálové z E-Technik Praha s jejich zvukovým systémem MACH  Sound System SlingShot s digitálními zesilovači a centrálním dozvučovacím systémem ! Takto kvalitní sound systém neměli možnost příznivci taneční hudby na jihu Čech ještě slyšet. 
  Obrovské množství bezchybně pracujících inteligentních světel  bude mít na starosti light master LJ Technical taktéž od firmy E-Technik Praha.
  Pro všechny, kteří byli nadšeni videoprojekcí na EXPLOSION III, která naprosto perfektně dotvářela atmosféru, máme dobrou zprávu.  Pánové z Phase Praha  již nyní vymýšlejí a programují vše tak, aby se s jejich videoshow v Českých Budějovicích opět předvedli v tom nejlepším světle.
  Dekorace.  Nedílná součást každé dobré velké párty. Na EXPLOSION III nebyly. Na EXPLOSION IV budou. A budou opravdu velmi zajímavé. A budou opravdu velmi velké. A bude spotřebováno obrovské množství látky a pomocných materiálů. Součást těchto dekorací bude dokonce optické rozdělení celého prostoru ve kterém se bude nacházet hlavní podium. 3D náhledy těchto interiérových změn celého prostoru budou brzy připraveny na všech serverech informujících o dění na taneční scéně.

A jaké další libůstky jsou pro všechny připraveny ? 
Profesionální tanečnice. 
Úžasná ohňová performance od maďarské skupiny žonglérů s ohněm FIRE RESISTANCE. 
Koktejlový Bols bar. 
Čajovna 
Kuskusérie
V.I.P. room
Chill-out room
Glide decoration

Za FREE PRODUCTION crew – Robin Mikušiak
WWW.FREEPRODUCTION.CZ

Titan Production
Rakousko

  DJ Dexter, vlastním jménem Nicolas Bacher se narodil 2.11. 1974 ve Vídni. 
V roce 1989 již pořádal vlastní hudební večírky pro své kamarády a v roce 1990 měl již svůj pravidelný večer v klubu " Manchester " ve Vídni.
Od roku 1992 se jako DJ objevuje na všech velkých a zásadních akcích po celém Rakousku, ale i v Evropě. Přitom pořádá malé a převážně soukromé Hardcore Techno party.
  V roce 1993 mu učarovalo acid a Detroit techno. Tyto styly prezentoval návštěvníkům převážně na ním pořádaných parties "Eject" a "Mindscope" v Kunstwerku. V této době vystupuje také jako live projekt společně s Clausem Pifflem. 
Produkčně pomáhá takovým špičkovým jménům jako jsou : Living FX, DJ Felipe, DJ Joro, DJ Rokis, DJ Observer ...
  Kromě toho se též stará o hudební internetové stránky zaměřené na rakouskou scénu – www.djnet.at, které vznikly v roce 1997.
Rok 2000 se pro něj stal v jeho kariéře nejúspěšnější. Stal se residentem v nejpopulárnějším techno klubu ve Vídni – v klubu "Infantil" a byl zvolen objevem roku na Techno Awards Austria.
  Díky různým stylům, kterým se za několik let svého hraní věnoval, může nyní nabídnout směs toho nejlepšího, co z nich lze vybrat.
Jeho pověst mu zaručuje neustálý zájem o jeho účast na akcích po celé Evropě.