08.11.02
MIX
Roxy Promotion uvádí

Resident Dj Tráva (lex rec.)
Support Dj Airto (roxy praha)
Speical guest TERRY FRANCIS (fabric/wiggle - UK)

Pátek 8_11_2002 @ roxy

  Tancechtivé pražské publikum se po dlouhé době dočká opět vystoupení dvou legend tech-house v klubu Roxy. Dj Tráva poněkud pozměnil svůj vzhled ale na jeho djských kvalitách to rozhodně neubralo, jak jsme se mohli přesvědčit na party Crave, kde vystupoval v klubu Abaton po boku dvojice Layo&Bushwacka! Jeho hostem bude tentokrát sympatický tlouštík TERRY FRANCIS, který definuje tech-housový sound londýnského superklubu Fabric. Asistovat bude Dj Airto. MIX se koná v pátek 8. listopadu a lístky lze získat v obvyklých předprodejích anebo rezervovat on-line na adrese tickets@roxy.cz 

TERRY FRANCIS (Wiggle/ Fabric London. - uk)
  Jeho sláva začala stoupat poté, co vyhrál v roce 1997 v prestižní britské anketě, pořádané renomovaným časopisem Muzik Magazine, kategorii objev roku. Tak exaktní práce na mixáku udivovala veřejnost, která žasla ještě více po vydání jeho kompilace "Architecture", na které zveřejnil své 4 tracky. Hladký mix deep dub house, podivných breaků, občasných techno prvků a ještě čehosi neidentifikovatelného, oplýval náladou, která na ostrovech do té doby nezazněla. To co veřejnost označila jako tech-house, nazývá sám Terry žertovně "houseno". Je jedním z DJs, které nelze zaškatulkovat a vždy si udržuje velmi specifický, osobní styl, který můžeme nazvat jako freestyle se silným vlivem tech-house.
  Terry Francis byl v mládí silně ovlivněn funkem, soulem a disco a na přelomu osmdesátých a devadesátých let se začal věnovat house music. Po začátcích v malých klubech se usadil v proslulém Sterns Clubu, kde se stal rezidentem po boku osobností jako COLIN DALE, MR. C. a EDDIE RICHARDS. Posléze přišel v jeho Djské kariéře významný mezník, kterým byl vznik pravidelné party WIGGLE, legendární noci, kterou produkoval spolu s NATHAN COLESem, svého času nejlepší party v Londýně, která byla vždy beznadějně vyprodaná. Jeho další autorský počin, kompilace "Architecture - Volume 2" se opět vyznačovala neuvěřitelně hladkými, čistými mixy pečlivě vybraných tracku.
  Velmi aktuální je oficiální mixovaná kompilace klubu Fabric, kterou namixoval tento sympatický tlouštík a jistě si ho mnozí pamatují i z jeho předchozích vystoupení na MIXech, kde  nekompromisně "rozsekal" taneční parket.
Terryho Francise, který vydává na nejznámějších tech-house labelech EUKAHOUSE, PAGAN REC., WIGGLE a SURREAL, a hraje pravidelně v dnes asi nejlepším klubu v Londýně, ve Fabricu, můžete shlédnout na MIXU 8. listopadu v klubu Roxy.