14.11.02
OVER3 live
Roxy Promotion a D Smack U uvádějí

OVER3 live
Křest alba FIRST FLIGHT

Special guest SIGNIFICANT OTHER live
Djs: Tráva (lex rec.), Lana (vinyl.cz)

Čtvrtek 14_11_2002 - od 19:00 hodin @ roxy

  Debutové album nadějného dvoučlenného projektu OVER3 s názvem FIRST FLIGHT bude již brzy na světě a křest alba proběhne ve čtvrtek 14. listopadu v klubu Roxy. Klub Roxy si tito dva pánové pro nějaké to polití desky šampaňském nevybrali náhodou; přiznávají svou slabost pro tento prostor, obzvláště pak pro residentní noci Dje Trávy MIX. Tato noc a pojetí tech-house v podání zahraničních hostů Terryho Francise, partičky kolem uskupení Get Fucked (Nathan Coles, Timmy S) a Bushwacky také silně ovlivnilo zvuk jejich alba. Volba interpretů, kteří vystoupí na této události po boku OVER3 tedy není nikterak překvapivá: živě zde vystoupí projekt SIGNIFICANT OTHER, ve kterém se profilují pánové Rusák, Mikolášek aka Significant Brother a Dj TRÁVA. Tato sestava doplněná o zpěvačku Charlie One a Dušana Only One budou také hostovat při živém vystoupení Over 3. Jeden z nejoblíbenějších českých djs, Tráva, odehraje po liveactech také djský set, dále se za ocelovými kotouči značky Technics představí Dj LANA. Nenechte si ujít vystoupení těchto dvou excelentních tanečních projektů a následující party v Dlouhé ulici číslo 33. Program začíná již od 19 hodin, lístky v předprodeji lze získat exkluzivně v síti Ticketstream za 150,- Kč anebo rezervovat on-line na adrese tickets@roxy.cz 

  Projekt Over 3 vznikl na podzim roku 2000 a jeho členové jsou Risto Sokolovski (36, Praha) a Richard Tauchman (29, Hradec Králové). Ke vzniku projektu OVER3 významně přispěl svoji aktivitou i DJ Tráva, který byl prvním člověkem, který pomohl projektu se zorientovat. 

  V zimě roku 2001 projekt produkuje první demo na PC a z něho pocházející skladba Woman in Space vychází koncem března na labelu LexRec. Na podzim přichází první hraní v menších klubech a v prosinci 2001 se projekt představuje jako předkapela Significant Other na Dance for Freedom. Během ledna 2002 přichází nabídka k vydání prvního alba na labelu LexRec DJ Trávy, za zvukové režie Dušana Liprta (DFL). Na jaře a v létě živé hraní pokračuje ( Sepie, Roxy-Free mondays, R-klub, festival Zámostí, Summer of Love,...) již za doprovodu Petra Mikuláška a Fantomase (Significant Other). Během léta zároveň pokračuje práce na debutovém albu "First flight", které na podzim vrcholí masteringem v Anglii za režie Nils Hesse (Get fucked). V současné době probíhají poslední dokončovací práce a přípravy na křest, který se uskuteční 14.11.2002 v Roxy.