20. a 21.06.03
PLANET ROXY  2003
  Po 10 letech existence klubu Roxy  bychom rádi uspořádali jedinečnou akci, která nemá v České Republice obdoby. Touto akcí je míněn dvoudenní multikulturní festival taneční, rockové a etnické hudby a přehlídka současné divadelní a filmové scény.
Díky pozici nejúspěšnějšího klubu v České republice s mezinárodní reputací považujeme za logické rozšířit naše již jistě široké aktivity dalším směrem. Takovýto festival bude první svého druhu u nás neboť festivaly v ČR jsou do dnešního dne jednostranně orientované na rockové anebo taneční. 
  V zamýšleném programu festivalu PLANET ROXY se setkávají nejmodernější technologie s etnickými prvky, s multikulturními vlivy s přesahy do dalších uměleckých disciplin. Koncept akce osloví veškeré věkové kategorie a široké spektrum sociálních skupin obyvatelstva. Prezentovaná hudba a s ní spojený životní styl představují orientaci na pozitivní životní hodnoty. Festival by se proto měl nést v duchu porozumění a harmonie. Pro fanoušky těchto uměleckých směrů je charakteristický jejich vstřícný a tolerantní přístup k různým druhům umění, k etnickým a národnostním menšinám, a hlavně k lidem jako takovým. Festival PLANET ROXY je také místem, kde se světová hudební špička sejde s domácími interprety a kde se zároveň představí celá řada slibných talentů z ČR. To je také jedním z důvodů, proč bychom chtěli tento trend, který klub Roxy v naší zemi udává, aplikovat na tento festival, protože pokládáme za důležité, aby česká kultura měla možnost se na domácí půdě setkat a srovnávat s umělci z celého světa.
  Jsme si jisti, že po zkušenostech vedení klubu Roxy s pořádáním takových festivalů jako byl například  Jelení příkop 98 a celé řady dalších akcí jsme schopni celý festival zabezpečit na takové úrovni, že se stane skutečnou perlou v kulturním životě České republiky a zahájíme tak tradici, která se dočká silného mezinárodního renomé. 

Datum konání akce je 20. a 21. června 2003, místo konání akce bude brzy zveřejněno.